Berättelsen om er familj.
Livet och vardagen.
Precis som ni är.

Pausa tiden.

FÖREVIGA NU.

familjefotografering lifestyle

MINNS FÖR ALLTID.

LIFESTYLE /

En lifestylefotografering sker hemma hos er – mitt i livet och vardagen. 

Tänk nu.

Vänta inte tills ni lagt om golvet i vardagsrummet eller vilket projekt ni än har som väntar. Oavsett om det handlar om att håret ska växa ut till en speciell längd eller att hemmet ska hinna ”bli färdigt”. Medan ni skjuter fotograferingen framför er för att ni fortfarande inte är klara med renoveringen så springer tiden iväg, något som speciellt småbarnsföräldrar kan intyga. 

Så. Föreviga nu och minns för alltid. ♥

Jag lovar att du kommer tacka dig själv!

Regn & rusk eller Svinkallt?

Stanna hemma och låt mig komma hem till er istället!

Förutom lyxen och bekvämligheten att fotografera lifestyle hemma hos er så har vi även er vardag som bakgrundsmiljö. Personligare än så blir det inte! 

När jag anländer, efter vi sagt våra hej, så börjar jag med en liten husvisning för att hitta rummen med det allra bästa ljuset i. Jag fotograferar främst i köket, barnrummet, sovrummet, vardagsrummet och hallen. Men vänta nu, är inte det typ alla rum tänker du nu. Jo, det stämmer! Ni hajjade till på att jag inte skrev toaletten väl? Bra! Då fortsätter vi! 🙂 

Det kan vara så att jag behöver flytta en möbel eller några saker för att skapa den bästa bilden men jag frågar alltid innan jag börjar möblera om ert hem. Don’t you worry. Bokhyllan och den massiva skänken i valnöt kommer med all säkerhet att stå kvar..

Skratt eller tårar?

Fotograferingen sker helt efter era villkor och känslor. Asgarv eller blodsockerfall? Det finns inget minutplanerat schema som vi måste följa. Skönt va?  Ni fortsätter er vardag precis som vanligt. Detta skapar den absolut bästa förutsättningen för era kids att bara vara sig själva. Även om detta är en lifestylesession så erbjuder jag mild vägledning under fotograferingen och guidar er till det bästa ljuset. Tips: det är där fönsterna finns! ♥ Så om ni bor i en knallmörk källare eller liknande behöver ni vara väldigt tydliga med detta i er bokning, haha! 

Städa som fan?

Den mest effektiva metoden är: samla allt ni inte vill se på bild (pappershögar, kom-ihåg-lappar, saker på kylskåpet osv) och stäng in det i ett rum. Berätta vilken dörr jag inte får lov att öppna så lovar jag på hedersord att inte beträda det förbjudna området. Om jag skulle råka gå in där ändå så lovar jag att icke döma! Vi har alla ett sånt rum. Eller en låda! Känns det fortfarande lite jobbigt? Då finns det bara en sak att göra. Läs ”Orka torka” av Lotta Sjöberg och skratta tills du gråter! Sen bokar du en fotografering as soon as possible innan du glömmer det.

familjefotografering
familjefotografering

VEM ÄR DU I DIN FAMILJ?

Den som fixar och donar och grejar kanske, den som ser till att saker och ting blir gjorda helt enkelt. Kan det vara så att det är även du som ser till att det blir bilder tagna genom alla händelser, födelsedagar och julaftnar? Med andra ord, den som hamnar bakom kameran.

Lämna över fotograferandet till mig istället.

Du förtjänar fantastiska bilder på dig och barnen! När ni leker tillsammans och ingenting kan få ditt barn att skratta så mycket som när ni leker tittut för tvåhundrafemtioelfte gången, när mellanmålet ska fixas, när de där dumma stövlarna inte passar just när ni ska ut på promenad, när ni efter en lång dag kryper ner under täcket och läser en mysig godnattsaga tillsammans. 

Å allting däremellan så klart! 

 

Två mammor eller en pappa eller en mamma och en pappa eller två pappor eller en mamma eller något annat? 

VARMT VÄLKOMNA.

Men vi ses ju hemma hos er. 

lifestylefotografering
barnfotografering-Charlie WEB (21)

PASSAR DIG SOM:

  • Som flera gånger har tänkt ”Typiskt! Jag skulle ju haft med mig kameran!”
  • Älskar minnesvärda och ärliga bilder
  • Vill fånga det som händer i ert liv. 
  • Gillar tanken på att vara framför kameran utan att behöva prestera
barnfotografering-Charlie WEB (6)

BOKNING

Berätta om er, vilka ni är och varför ni vill göra en Hemma hos/ Lifestyle. Långa mejl känns som julafton, bara så ni vet. ♥

Scrolla längst ner på sidan för att fylla i en bokningsförfrågan eller klicka här!

barnfotografering-Charlie WEB (12)-1

KORT OCH GOTT

Fotograferingen varar i 2-3 timmar hemma hos er. Efter 5 min har ni glömt kameran. 10-14 dagar senare träffas vi för en bildvisning där ni får se era bilder för första gången. Guidning i vilka fotoprodukter som passar er och ert hem bäst ingår.

familjefotografering lifestyle
familjefotografering lifestyle
familjefotografering lifestyle

"Vi märkte inte ens av att du var där! Hur har du kunnat fånga så många ögonblick?"

Josefin

"Fantastiska bilder - som en liten tidskapsel att spara!"

Mia

"Vi kommer verkligen att göra om detta varje år! Så fina foton. Ett stort tack till dig!"

Sara

Hemma hos / Lifestyle

DITT PRIS: 4000 kr

But wait. There's more!

Det bästa av två världar!

När ni beställer högupplösta bilder så ingår samma bilder som webupplösta. Dessa kan ni använda fritt på sociala medier eller exempelvis ha som bakgrund i mobilen.

I WANT YOU BACK!

Återkommande kunder har 15% rabatt på alla kommande fotosessioner. Gäller lifestyle / hemma hos / gravidfotografering.

GRAVIDFOTOGRAFERING + NYFÖDDFOTOGRAFERING = SANT

Passa på att boka nyföddfotograferingen samtidigt som gravidfotograferingen så får du ett fantastiskt paketpris på båda fotograferingarna! Klicka på rubriken ovanför eller på "GRAVID" i menyn.♥

Extra bilder

Högupplösta digitala bilder 500 kr/st
10 st bilder - 2500 kr
20 st bilder - 4000 kr

Fine Art Printar

Bilderna trycks på tjockt syrafritt konstpapper som består
av 100% bomull av den absolut bästa kvalitén!
20 x 30 cm - 600 kr
30 x 40 cm - 900 kr
50 x 70 cm - 1500 kr

[contact-form-7 id=”4042″ title=”Lifestyle_hemma-hos”]