Gravidfotografering på stranden i Helsingborg

En dag i september när solen sken och vädret var alldeles ljuvligt träffade jag Jonas och Ulrika på stranden i Helsingborg. Med sig hade de sin söta lilla mops Rocco. Inte mig emot, tvärtom! Ni som följt mig under en längre tid (mer än 5 minuter typ, haha) eller ni som rent av känner mig vet att jag fullkomligt älskar hundar! På mina fotograferingar, oavsett om det är bröllop- eller gravidfoto så blir jag bara glad av att den fyrbenta är med. Hojta till innan bara så jag kan fylla fickorna med gott godis. 😉  Boka din gravidfotografering här!gravidfotografering-helsingborg-logga-raihledufva-1 gravidfotografering-helsingborg-logga-raihledufva-5 gravidfotografering-helsingborg-logga-raihledufva-7 gravidfotografering-helsingborg-logga-raihledufva-11 gravidfotografering-helsingborg-logga-raihledufva-20 gravidfotografering-helsingborg-logga-raihledufva-22 gravidfotografering-helsingborg-logga-raihledufva-24 gravidfotografering-helsingborg-logga-raihledufva-27 gravidfotografering-helsingborg-logga-raihledufva-28 gravidfotografering-helsingborg-logga-raihledufva-36