Vad är det som inte får missas?

Det här. Det som inte kommer tillbaka i repris. Lilleputtetiden. Bebiskinder. 

Lifestyle / Hemma hos - nyfödd

Nyfödd - Välkommen till världen lilla liten! ♥

Den här underbara mystiden är något ni vill kunna minnas och se tillbaka på. Den allra första tiden med er nya lilla människa som ni skapat är så speciell. Hej känslostorm!

Snöstorm ute? Regn och rusk? Stanna hemma och låt mig komma hem till er istället! Förutom lyxen och bekvämligheten att fotografera lifestyle hemma hos er så har vi även er vardag som bakgrundsmiljö. Personligare än så blir det inte! 

När jag anländer, efter vi sagt våra hej, så börjar jag med en liten husvisning för att hitta rummen med det allra bästa ljuset. Jag fotograferar främst i barnrummet, sovrummet och vardagsrummet. Det kan vara så att jag behöver flytta en möbel eller några saker för att skapa den bästa bilden men jag frågar alltid jag börjar möblera om ert hem. Dont you worry, det handlar främst om att till exempel flytta sängen närmre fönstret eller liknande. Bokhyllan och den massiva skänken i valnöt kommer med all säkerhet att stå kvar..

Fotograferingen sker helt efter bebisens villkor. Det finns inget minutplanerat schema som vi måste följa. Vi anpassar oss helt utan stress. Även om detta är en lifestylesession så erbjuder jag mild vägledning under fotograferingen och guidar er till det bästa ljuset. 

En nyföddsession bör generellt ske inom de första 2 veckorna efter födseln, men en lifestylesession är mycket mer flexibel. Jag kan dokumentera denna speciella tid med din bebis vid 1 vecka, 3 veckor eller tom 2 månader. Mina kunder hör oftast av sig efter första ultraljudet och bokar en preliminärtid cirka 1 vecka efter BF. När ni landat efter förlossningen och kommit hem i lugn och ro så hör ni av er och då bokar vi in en tid innan er bebis hunnit bli 14 dagar. Vid bokning så får ni även ta del av en prep-guide inför fotograferingen. Den korta versionen är: samla allt ni inte vill se på bild (pappershögar, kom-ihåg-lappar på kylskåpet osv) och stäng in det i ett rum. Berätta vilken dörr jag inte får lov att öppna så lovar jag på hedersord att inte beträda det förbjudna området. 🙂

Hemma hos familjen.

Vem är du i er familj?

Den som fixar och donar och grejar, ja som ser till att saker och ting blir gjorda helt enkelt. Kan det vara så att det är även du som ser till att det blir bilder tagna genom alla händelser, födelsedagar och julaftnar? Med andra ord, den som hamnar bakom kameran. Lämna över fotograferandet till mig istället. Du förtjänar fantastiska bilder på dig och barnen! När ni leker tillsammans och ingenting kan få ditt barn att skratta så mycket som när ni leker tittut för tvåhundrafemtioelfte gången, när mellanmålet ska fixas, när de där dumma stövlarna inte passar just när ni ska ut på promenad, när ni efter en lång dag kryper ner under täcket och läser en mysig godnattsaga tillsammans. Å allting däremellan så klart! 

Oavsett familj, alltså oavsett om ni är två mammor, en pappa, en mamma och en pappa, två pappor eller en mamma, så är det ingen som någonsin sagt: ”Jag ångrar att vi bokade en familjefotografering för att ta minnesvärda underbara bilder.”  Dessa bilder kommer att följa med i så många år! Nästan alla mina kunder som bokar en familjefotografering passar även på att beställa ett layflat fotoalbum där alla bilder från er fotografering finns med. Albumet håller givetvis hög kvalité så ni kan bläddra och minnas i många många år.♥

Vi vill jättegärna boka en fotografering! Men….

Tänkte gå ner 5 kg först.

Lägga om golvet i hallen.

Låta håret växa ut.

Utföra en fulländad ”Skorpionen”.

Jag fattar. Men livet handlar om mer än så. Medan du äter en sträv kvarg och letar efter det perfekta golvet så går tiden. Fort till och med! Håret har förvisso hunnit växa ut lite under tiden men då är det en ny lista med projekt som väntar.  Känns det igen?  

Don’t you worry! Nedan följer lösningar på (nästan) alla problem.

Du är fin precis som du är! Yä! For reals! Ingen kommer lägga märke till det där plastgolvet i hallen för alla kommer vara upptagna med att titta på dina förevigade gullungar på väggarna. Medan håret är på utväxt så tycker jag att du ska unna dig ett besök hos frisören. Mmm-mmmh! Välj gärna en som bjussar på champagne under tiden. Lisa Tofft har släppt en alldeles underbar pin. ”Jag vill inte gå på yoga.” Köp den. Det gjorde jag.

Nyföddfotografering / lifestylesession

Fotosession hemma hos er i 2-3 timmar 

5 st högupplösta digitala bilder

Personlig bildvisning eller privat webgalleri

Köp till digitala bilder, Fine Art Prints och album via våra populära förmånliga bildpaket

4000 kr
Studiofotografering - kommer snart!

För bebisar upp till 12 månader

Fotosession i min studio

3 st högupplösta digitala bilder 

1 st 21 x 30 cm Fine Art Print

Köp till digitala bilder, Fine Art Prints och album via våra förmånliga bildpaket.

3000 kr

But wait. There's more!

Det bästa av två världar!

När ni beställer högupplösta bilder så ingår samma bilder som webupplösta. Dessa kan ni använda fritt på sociala medier eller exempelvis ha som bakgrund i mobilen.

I WANT YOU BACK!

Återkommande kunder har 20% rabatt på alla kommande fotosessioner. Gäller lifestyle / hemma hos / gravidfotografering.

GRAVIDFOTOGRAFERING +NYFÖDDFOTOGRAFERING = SANT

Om du passar på att boka nyföddfotograferingen samtidigt som gravidfotograferingen så får du ett fantastiskt paketpris på båda fotograferingarna! Läs mer här! ♥

familjefotografering lifestyle

Prislista

Extra bilder

Högupplösta digitala bilder 500 kr/st
10 st bilder - 2500 kr
20 st bilder - 4000 kr

Fine Art Printar

Bilderna trycks på tjockt syrafritt konstpapper som består
av 100% bomull av den absolut bästa kvalitén!
20 x 30 cm - 600 kr
30 x 40 cm - 900 kr
50 x 70 cm - 1500 kr

Album

20 x 20 cm inkl. 20 st bilder - 2500 kr
25 x 25 cm inkl. 30-40 st bilder - 4000 kr
Bonus! 15 x 15 cm - 900 kr (Vid beställning av ett 20x20 / 25x25 så har ni möjlighet att beställa ett 15x15 album med samma design för specialpris!)

More is more

10 st högupplösta digitala bilder

Dina bilder levereras via ett lösenordsskyddat webalbum. Högupplösta bilder samt webupplösta bilder ingår.

Fine Art Print 2 st 20 x 30 cm

Bilderna trycks på tjockt syrafritt konstpapper som
består av 100% bomull av den bästa kvalitén!

3500 kr

Nyföddfotografering

I want it all

Alla bilder i urvalet

Dina bilder levereras via ett lösenordsskyddat webalbum. Högupplösta bilder samt webupplösta bilder ingår.

Album 25 x 25 cm

I albumet ingår cirka 40-50 st bilder.
Gravering i guld eller silver ingår! Valfri text.

Fine Art Print 2 st 20 x 30 cm

9000 kr

Hej! Mitt namn är: (*)

Här bor jag: (*)

Jag nås på den här mejladressen (*)

…eller på dessa siffror (*)

Jag hittade dig via: (*)

Vi är intresserad av (*)
GravidfotograferingGravid + Lilla FröetLifestyle / Hemma hos – FamiljLifestyle / Hemma hos – Nyfödd

Jag gillar dina bilder för att… (*)

En stor favorit är (*)
RegnbågarGlitterEkologiskt teLoka HallonFluffiga hundarJordgubbar

Det viktigaste med bilderna tycker är….